Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.15.142 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Klaartje Klaartje uit Lexmond schreef op 24 maart 2020 om 20:40:
Hoi Ingrid, Wat zijn we blij met onze lieve Jul! Hij is nieuwsgierig, baldadig en bovenal super lief en knuffelig. De liefde en overgave waarmee jij voor de beestjes zorgt is echt bijzonder. We kijken terug op een fijn proces waarin je toen het niet goed met Jul ging ons bij alles betrok, ruimte gaf en vooral keuzes maakte die voor Jul het beste waren. Dank je wel!
Manon Klunder Manon Klunder uit Doesburg schreef op 22 maart 2020 om 19:02:
Lieve Ingrid, Super bedankt voor onze lieve Noël. In het begin moesten we even wennen aan elkaar, maar wat is het een schatje en al zo goed opgevoed. Ook het kittenpakket was erg leuk! Waarvoor dank 😘. We houden je op de hoogte van Noël.
Caroline Wettingfeld Caroline Wettingfeld uit Westervoort schreef op 21 maart 2020 om 13:32:
Lieve Ingrid, wat zijn we blij met onze Brit Pax!! Super lieve en aanhankelijke kitten. Bedankt voor alle goede zorgen, wat ben jij goed voor je beestjes echt respect❤️ Ik kan iedereen een Brit van jou aanraden!! En wat een superleuk kitten pakket, allemaal zo perfect verzorgd, beter kan niet. Pax is al goed gewend met zijn nieuwe poedelvriendje Boef. Veel liefs Fam. Wettingfeld
Hetty en Gert kalteren Hetty en Gert kalteren uit Alteveer schreef op 16 februari 2020 om 12:04:
Lieve Ingrid, hartelijk bedankt voor dat kleine lilac pluizenbolletje die nu bij ons rondrent. Via via hoorden wij van nieuwe nestjes en........daar moesten we bij zijn. Onze oude Siamees van 16 jaar is sinds vorig jaar onze enige poes. Zaza ,de schildpad is ook na 16 jaar overleden. Dus er was volop ruimte voor nieuw kattengeluk . Na het bekijken van ons nieuwe poesje Lotus konden we elke dag meegenieten van veel komische filmpjes en foto’s. Het was gezellig om alle andere toekomstige eigenaars digitaal te leren kennen. Lotus is nu een week bij ons en helemaal gewend. Mexx de Siamees vindt het na een paar dagen afstand ook oke en ze snuffelen elke dag even aan elkaar. We genieten van dat brokje leven en gezelligheid. Ze heeft een mooie opvoeding en vaste basis meegekregen bij Ingrid en dat is goed te merken. Ze heeft veel zelfvertrouwen en is een heel vrolijk poesje. Bedankt voor kleine lieve Lotus Ingrid!
Marion Marion uit Den Haag schreef op 11 februari 2020 om 15:33:
Op 1 februari is Jan bij ons komen wonen, een chocolate katertje. Binnen één dag was hij BFF met de vierjarige lilac kater Arie. Je kan merken dat Jan met veel liefde en aandacht is opgegroeid. Het is een heel sociaal katertje, dat zich niet snel van de wijs laat brengen door zijn oudere vriend Arie. Hij eet goed en wist direct de kattenbakken te vinden. Ingrid heeft haar cattery perfect onder controle. Het is er super schoon, de kittens groeien op in de woonkamer. Bij het ophalen kregen we een enorm kittenpakket mee naar huis. Dankjewel Ingrid voor deze lieve schat.
Marianne Bloemers Marianne Bloemers uit Amsterdam schreef op 10 februari 2020 om 14:06:
Wat een fijne warme sfeer heerst er in de cattery! Ingrid zorgt hier samen met haar man voor!Een enorme klus die zij met veel liefde voor de kittens klaart! Zij gaat al preventief te werk door eerst een kennismakingsgesprek door de telefoon met eventueel nieuw personeel voor de kittens te voeren en zo te beoordelen of de kittens echt goed terecht zullen komen! Dertien weken wachten lijkt erg lang maar door de dagelijkse filmpjes en foto’s en de bezoekjes die wij mochten brengen zijn ze omgevlogen! Ik zal ze missen! Was super leuk! Vorige week dinsdag was de “grote dag” dat wij Sem op mochten halen.Als afscheid kregen wij een prachtig kitten pakket mee en vele wijze raadgevingen! Nu die hadden wij wel nodig want onze Moos( 5 maanden oud en uit het asiel) accepteerde Sem totaal niet.Wij hebben bijna dagelijks contact met Ingrid gehad en zij steunde ons weer met allerlei suggesties die uiteindelijk op zondag gingen werken!Iedereen blij! Ingrid bedankt voor je inzet en betrokkenheid voor Sem en de andere kittens!Hartelijke groet,Marianne en Micha
Paul en Margriet Paul en Margriet uit Leeuwarden schreef op 14 december 2019 om 16:04:
Hallo Ingrid, al vanaf het moment dat ik je leerde kennen hebben wij een geweldig contact. Beide hebben wij veel over voor onze poezen <3 en kittens, fantastisch om te zien hoe ze bij jullie leven en de aandacht die je aan ze geeft. Daardoor staan jullie kittens vrolijk en onbevangen in het katten-leven. Nogmaals heel veel dank voor Matthyas <3 een aanwinst voor onze cattery! Ik hoop je in de toekomst nog vaak te zien/spreken, gezellig! Groeten Margriet.
Margot Margot uit Zutphen schreef op 8 december 2019 om 07:20:
Hartelijk dank voor de twee schatten van kittens. Broer (cinnamon) en zusje (choc) rennen hier heerlijk rond. Maken de gekste capriolen om daarna weer heerlijk te gaan slapen. Ben heel blij met ze.
Ron Ron uit Born schreef op 6 december 2019 om 19:16:
Demmekeshof is een heel fijne cattery waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Ingrid is echt een zorgzame moeder voor al haar poezen en kittens. We zijn heel blij met het prachtig kleine chocolade meisje dat we vandaag hebben opgehaald. Bedankt voor deze lieve schat!
Jessica en David Jessica en David uit Heerhugowaard schreef op 8 juni 2019 om 09:21:
Na lang zoeken uiteindelijk Demmekeshof gevonden. Wij zochten een nestje die rond februari geboren zou worden, omdat onze ragdoll Ponoc dan ook geboren zou worden bij een andere cattery. En wij wilde dat ze samen op zouden groeien tot maatjes voor het leven. Na een belletje bleek dat Lot zwanger was en in februari zou bevallen van prachtige lilacs. We werden meegenomen in het hele proces van wiebelen in de buik van Lot, sabbelen bij mama, waggelende kittens tot klauteren in de krabpalen. Ze worden met liefde opgevoed en geen vraag is te gek. Wij zijn weg gegaan met een goed gevuld kitten pakket en onze lieve ontdekkingsreiziger Ghibli die het heerlijk vindt om opgepakt en geknuffeld te worden. Bij Ingrid worden de kittens met liefde, geduld en kennis opgevoed. Wij bevelen het aan en kunnen ons geen dag meer zonder onze spinnende katertjes voorstellen.
W. W. uit Lelystad schreef op 6 juni 2019 om 18:45:
Leuke site die makkelijk te lezen is.
Ronald en Shameli en kids Ronald en Shameli en kids uit Dronten schreef op 19 februari 2019 om 10:52:
Liefdevol runt Ingrid haar cattery. We zijn hartelijk ontvangen en hebben veel informatie over de Brit gekregen. En natuurlijk onze eigen prachtige poppetje in huis nu! Wij bevelen Ingrid en haar cattery van harte aan! Geen vraag is teveel, ze staat altijd klaar met advies. Ze houdt je goed op de hoogte van het moment dat de moederpoes zwanger is tot na de geboorte en moment van ophalen. En ook daarna is er aandacht en zorg als je dat wilt. Dus, wil je een Brit, dan ga je voor Ingrid! Groeten Ronald Shameli en de kids
Wim & Mia Wim & Mia uit Hengelo gld. schreef op 8 augustus 2018 om 11:40:
Toen wij Ingrid belde of zij nog een kitten beschikbaar had begin maart, was het antwoord: Ja, een kleine zwarte terrorist:), Ringo. Na een leuke kennismaking zijn wij verliefd geworden op dit bijzondere zwarte kereltje. Ivm geplande vakantie mocht Ringo wat langer in het poezelspaleis van Ingrid en Theo blijven. Een bijzonder liefdevolle cattery waar de kittens met veel liefde en (na) zorg worden groot gebracht. Briljant zijn de app berichten en filmpjes die we tussentijds krijgen en nog steeds van elkaar mogen ontvangen. Super! Ingrid en Theo, bedankt dat jullie Ringo aan ons wilden toevertrouwen! Het is ontzettend een lieve mafkees.
Marco Marco uit IJsselstein schreef op 14 mei 2018 om 14:11:
Liefdevolle en eerlijke Cattery. Zo, dat is gezegd. Want, het is zoals het is. Onze (ukke) Puck woont nu inmiddels een week bij ons, en we leren mekaar steeds beter kennen. De basis (Kattenbak, variatie eten en drinken) is met veel liefde ingezet door Ingrid, en wij gaan verder. Verder ook met de truc "Receptie-bel = eten/lekkers", waar Puck zo leuk op reageert. Het digitale dagboek (whatsapp) met filmpjes, foto's updates etc etc, hebben wij enorm gewaardeerd. Vanaf de geboorte dag, tot aan de dag dat we Puck gingen halen waren we betrokken. En niet alleen van onze Puck, maar van alle kittens en moeder poezen die er rondliepen. Een grote liefdevolle poezel familie. Ja, dat is het !!
Bertine Bertine uit Rijswijk schreef op 8 mei 2018 om 14:16:
Zondag 6 mei heb ik Pim bij Ingrid van Demmekeshof opgehaald, hij is alle 13 weken wachten waard geweest. Wat een heerlijk ventje, heel vrij al in mijn huis na uit zijn reismand te zijn gestapt, en zo lief! Hij heeft een prachtige lichte Chocolate kleur. Pim komt uit een nestje van 5 kittens, zijn moeder is Daya, een hele lieve zorgzame moeder. En dan is er nog Ingrid die over alle moeders en kittens waakt, met zoveel aandacht en zorg. Nu woont Pim bij mij, maar wat zal ik de dagelijkse berichten, foto’s en filmpjes missen. Gelukkig houden we de groeps app, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van de levensloop van onze poezekinderen. En natuurlijk wil Ingrid ook alles weten over hoe het met de kittens gaat, nu gaan wij de foto’s sturen!
Marja Marja uit Almere schreef op 16 augustus 2017 om 12:40:
Wat een leuke berichten allemaal. Hier mag je trots op zijn. Ik ben trots dat Tyson maar ook mijn andere kater zulke lieve kittens maakt. Je hebt het leuk voor elkaar met de cattery !
Larissa van Velden Larissa van Velden uit Honselersdijk schreef op 19 juni 2017 om 16:17:
Ik heb Lucky 2 juni op mogen halen uit het prachtige nestje van moeder Daya en vader Tyson. De lange 3 maanden wachten voelen een stuk korter door de dagelijkse berichten, foto's en video's van alle kittens die Ingrid stuurd. Super leuk om dagelijks bericht te krijgen zodat je (zelfs als je ver weg woont en niet wekelijks op bezoek kan komen) het hele groeiproces mee kan maken! Mama Daya is een super lieve moeder geweest voor de kittens en heeft Lucky super goed opgevoed. Lucky krijgt de mooiste complimenten hoe lief en knap hij wel niet is! Ingrid super bedankt voor alle goede zorg, je bent super lief voor alle kleintjes en kan me geen betere cattery bedenken! Groetjes van Larissa en knuffel van Lucky!
Sandra van Essen Sandra van Essen uit Apeldoorn schreef op 19 juni 2017 om 14:43:
Vanaf het moment van geboorte van de kittens van Daya tot aan de dag dat ik Lion mocht ophalen, heeft Ingrid ons continu via de WhatsApp groep op de hoogte gehouden. De filmpjes en foto's gaven je het gevoel er een beetje bij te zijn. Daya is een ontzettend lieve en zorgzame moederpoes. En Ingrid heeft ze ook liefdevol en met veel aandacht en ervaring verzorgd. Ze waakt over ze als een echte moederkloek. Chapeau voor haar tomeloze inzet. De cattery ziet er goed verzorgd uit. Ingrid is erg gastvrij. Ik mocht Lion regelmatig bezoeken . Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Het bruine katertje mocht mee naar mijn huis. Bij thuiskomst heb ik de reismand op een rustig plekje gezet en de deksel geopend. Hij kwam even nieuwsgierig omhoog maar kwam er nog niet uit. Ik heb hem met rust gelaten. Na 2 uurtjes slapen kwam hij er uit en ging op ontdekkingstocht. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en het gaat heel goed. Vandaag bij de dierenarts geweest voor de 2e enting. Hij is supergezond! Dank je Ingrid voor je goede zorgen! Ik ben superblij met hem 🙂
Renate Renate uit Rotterdam schreef op 28 februari 2017 om 16:11:
Afgelopen zaterdag (25-2-2017) heb ik Belle opgehaald bij Ingrid en Theo in Eerbeek. Belle is op 18-11-2016 geboren en vanaf die dag werd ik dadelijks op de hoogte gehouden middels foto's en video's over de ontwikkeling van Belle, haar broer en zusjes. Ik mocht, tijdens het wachten op haar komst naar Rotterdam, langskomen om Belle te zien en te knuffelen. Door de foto's en video's vloog de tijd voorbij en was het zo 25-2-2017. Vandaag kreeg Belle haar tweede vaccinatie en de dierenarts zei bij het verlaten van de kliniek: complimenten voor de papa, mama en fokker van Belle. Een heel mooi compliment voor Demmekeshof (Ingrid en Theo). Bedankt voor de goede zorgen!
Britt Nibbering Britt Nibbering uit Voorhout schreef op 25 februari 2017 om 13:40:
Na het overlijden van onze rode Britse Korthaar Floris merkten wij dat zowel onze hond Nullah als wijzelf het gezelschap van een kat misten. Toen is met name mijn moeder gaan zoeken naar kittens en kwam op de website van Demmekeshof terecht. Daar vond ze liefdevolle teksten over de poezen en ze besloot dat ze hier graag een kitten van wilde. Het was rond de tijd van haar verjaardag dus besloten mijn vader, zus en ik om een kitten als verjaardagscadeau te geven. Na een leuk telefoongesprek was de deal rond. We zouden een blauw poesje genaamd Bobby kunnen krijgen. De 13 weken tot Bobby het nestje mocht verlaten, werden leuk gemaakt door de groepsapp (op whatsapp) waar dagelijks foto's en filmpjes van het nestje werden geplaatst. Zo maakten alle toekomstige baasjes hun ontwikkeling mee waardoor wij ons erg betrokken voelden en werd het wachten draaglijk gemaakt. Dit vind ik een groot pluspunt! Het is fijn om te zien hoeveel aandacht en liefde alle poezels krijgen bij Ingrid. Nu Bobby bij ons thuis is, valt aan alles te merken dat ze veilig gehecht is. Ze knuffel ontzettend graag, gaat relaxt om met geluiden en durft al dapper in het huis rond te stappen met onze lieve hond in de buurt (hij wil graag spelen maar weet niet hoe, dus ligt hij te kijken). Ze mauwt als ze nog meer (;-)) aandacht wilt en speelt heel graag. De perfecte kat! Wij zijn ontzettend blij met cattery Demmekeshof. Een echte aanrader!