Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.195.82 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Margot Margot uit Zutphen schreef op 8 december 2019 om 07:20:
Hartelijk dank voor de twee schatten van kittens. Broer (cinnamon) en zusje (choc) rennen hier heerlijk rond. Maken de gekste capriolen om daarna weer heerlijk te gaan slapen. Ben heel blij met ze.
Ron Ron uit Born schreef op 6 december 2019 om 19:16:
Demmekeshof is een heel fijne cattery waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Ingrid is echt een zorgzame moeder voor al haar poezen en kittens. We zijn heel blij met het prachtig kleine chocolade meisje dat we vandaag hebben opgehaald. Bedankt voor deze lieve schat!
Jessica en David Jessica en David uit Heerhugowaard schreef op 8 juni 2019 om 09:21:
Na lang zoeken uiteindelijk Demmekeshof gevonden. Wij zochten een nestje die rond februari geboren zou worden, omdat onze ragdoll Ponoc dan ook geboren zou worden bij een andere cattery. En wij wilde dat ze samen op zouden groeien tot maatjes voor het leven. Na een belletje bleek dat Lot zwanger was en in februari zou bevallen van prachtige lilacs. We werden meegenomen in het hele proces van wiebelen in de buik van Lot, sabbelen bij mama, waggelende kittens tot klauteren in de krabpalen. Ze worden met liefde opgevoed en geen vraag is te gek. Wij zijn weg gegaan met een goed gevuld kitten pakket en onze lieve ontdekkingsreiziger Ghibli die het heerlijk vindt om opgepakt en geknuffeld te worden. Bij Ingrid worden de kittens met liefde, geduld en kennis opgevoed. Wij bevelen het aan en kunnen ons geen dag meer zonder onze spinnende katertjes voorstellen.
W. W. uit Lelystad schreef op 6 juni 2019 om 18:45:
Leuke site die makkelijk te lezen is.
Ronald en Shameli en kids Ronald en Shameli en kids uit Dronten schreef op 19 februari 2019 om 10:52:
Liefdevol runt Ingrid haar cattery. We zijn hartelijk ontvangen en hebben veel informatie over de Brit gekregen. En natuurlijk onze eigen prachtige poppetje in huis nu! Wij bevelen Ingrid en haar cattery van harte aan! Geen vraag is teveel, ze staat altijd klaar met advies. Ze houdt je goed op de hoogte van het moment dat de moederpoes zwanger is tot na de geboorte en moment van ophalen. En ook daarna is er aandacht en zorg als je dat wilt. Dus, wil je een Brit, dan ga je voor Ingrid! Groeten Ronald Shameli en de kids
Wim & Mia Wim & Mia uit Hengelo gld. schreef op 8 augustus 2018 om 11:40:
Toen wij Ingrid belde of zij nog een kitten beschikbaar had begin maart, was het antwoord: Ja, een kleine zwarte terrorist:), Ringo. Na een leuke kennismaking zijn wij verliefd geworden op dit bijzondere zwarte kereltje. Ivm geplande vakantie mocht Ringo wat langer in het poezelspaleis van Ingrid en Theo blijven. Een bijzonder liefdevolle cattery waar de kittens met veel liefde en (na) zorg worden groot gebracht. Briljant zijn de app berichten en filmpjes die we tussentijds krijgen en nog steeds van elkaar mogen ontvangen. Super! Ingrid en Theo, bedankt dat jullie Ringo aan ons wilden toevertrouwen! Het is ontzettend een lieve mafkees.
Marco Marco uit IJsselstein schreef op 14 mei 2018 om 14:11:
Liefdevolle en eerlijke Cattery. Zo, dat is gezegd. Want, het is zoals het is. Onze (ukke) Puck woont nu inmiddels een week bij ons, en we leren mekaar steeds beter kennen. De basis (Kattenbak, variatie eten en drinken) is met veel liefde ingezet door Ingrid, en wij gaan verder. Verder ook met de truc "Receptie-bel = eten/lekkers", waar Puck zo leuk op reageert. Het digitale dagboek (whatsapp) met filmpjes, foto's updates etc etc, hebben wij enorm gewaardeerd. Vanaf de geboorte dag, tot aan de dag dat we Puck gingen halen waren we betrokken. En niet alleen van onze Puck, maar van alle kittens en moeder poezen die er rondliepen. Een grote liefdevolle poezel familie. Ja, dat is het !!
Bertine Bertine uit Rijswijk schreef op 8 mei 2018 om 14:16:
Zondag 6 mei heb ik Pim bij Ingrid van Demmekeshof opgehaald, hij is alle 13 weken wachten waard geweest. Wat een heerlijk ventje, heel vrij al in mijn huis na uit zijn reismand te zijn gestapt, en zo lief! Hij heeft een prachtige lichte Chocolate kleur. Pim komt uit een nestje van 5 kittens, zijn moeder is Daya, een hele lieve zorgzame moeder. En dan is er nog Ingrid die over alle moeders en kittens waakt, met zoveel aandacht en zorg. Nu woont Pim bij mij, maar wat zal ik de dagelijkse berichten, foto’s en filmpjes missen. Gelukkig houden we de groeps app, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van de levensloop van onze poezekinderen. En natuurlijk wil Ingrid ook alles weten over hoe het met de kittens gaat, nu gaan wij de foto’s sturen!
Marja Marja uit Almere schreef op 16 augustus 2017 om 12:40:
Wat een leuke berichten allemaal. Hier mag je trots op zijn. Ik ben trots dat Tyson maar ook mijn andere kater zulke lieve kittens maakt. Je hebt het leuk voor elkaar met de cattery !
Larissa van Velden Larissa van Velden uit Honselersdijk schreef op 19 juni 2017 om 16:17:
Ik heb Lucky 2 juni op mogen halen uit het prachtige nestje van moeder Daya en vader Tyson. De lange 3 maanden wachten voelen een stuk korter door de dagelijkse berichten, foto's en video's van alle kittens die Ingrid stuurd. Super leuk om dagelijks bericht te krijgen zodat je (zelfs als je ver weg woont en niet wekelijks op bezoek kan komen) het hele groeiproces mee kan maken! Mama Daya is een super lieve moeder geweest voor de kittens en heeft Lucky super goed opgevoed. Lucky krijgt de mooiste complimenten hoe lief en knap hij wel niet is! Ingrid super bedankt voor alle goede zorg, je bent super lief voor alle kleintjes en kan me geen betere cattery bedenken! Groetjes van Larissa en knuffel van Lucky!
Sandra van Essen Sandra van Essen uit Apeldoorn schreef op 19 juni 2017 om 14:43:
Vanaf het moment van geboorte van de kittens van Daya tot aan de dag dat ik Lion mocht ophalen, heeft Ingrid ons continu via de WhatsApp groep op de hoogte gehouden. De filmpjes en foto's gaven je het gevoel er een beetje bij te zijn. Daya is een ontzettend lieve en zorgzame moederpoes. En Ingrid heeft ze ook liefdevol en met veel aandacht en ervaring verzorgd. Ze waakt over ze als een echte moederkloek. Chapeau voor haar tomeloze inzet. De cattery ziet er goed verzorgd uit. Ingrid is erg gastvrij. Ik mocht Lion regelmatig bezoeken . Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Het bruine katertje mocht mee naar mijn huis. Bij thuiskomst heb ik de reismand op een rustig plekje gezet en de deksel geopend. Hij kwam even nieuwsgierig omhoog maar kwam er nog niet uit. Ik heb hem met rust gelaten. Na 2 uurtjes slapen kwam hij er uit en ging op ontdekkingstocht. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en het gaat heel goed. Vandaag bij de dierenarts geweest voor de 2e enting. Hij is supergezond! Dank je Ingrid voor je goede zorgen! Ik ben superblij met hem 🙂
Renate Renate uit Rotterdam schreef op 28 februari 2017 om 16:11:
Afgelopen zaterdag (25-2-2017) heb ik Belle opgehaald bij Ingrid en Theo in Eerbeek. Belle is op 18-11-2016 geboren en vanaf die dag werd ik dadelijks op de hoogte gehouden middels foto's en video's over de ontwikkeling van Belle, haar broer en zusjes. Ik mocht, tijdens het wachten op haar komst naar Rotterdam, langskomen om Belle te zien en te knuffelen. Door de foto's en video's vloog de tijd voorbij en was het zo 25-2-2017. Vandaag kreeg Belle haar tweede vaccinatie en de dierenarts zei bij het verlaten van de kliniek: complimenten voor de papa, mama en fokker van Belle. Een heel mooi compliment voor Demmekeshof (Ingrid en Theo). Bedankt voor de goede zorgen!
Britt Nibbering Britt Nibbering uit Voorhout schreef op 25 februari 2017 om 13:40:
Na het overlijden van onze rode Britse Korthaar Floris merkten wij dat zowel onze hond Nullah als wijzelf het gezelschap van een kat misten. Toen is met name mijn moeder gaan zoeken naar kittens en kwam op de website van Demmekeshof terecht. Daar vond ze liefdevolle teksten over de poezen en ze besloot dat ze hier graag een kitten van wilde. Het was rond de tijd van haar verjaardag dus besloten mijn vader, zus en ik om een kitten als verjaardagscadeau te geven. Na een leuk telefoongesprek was de deal rond. We zouden een blauw poesje genaamd Bobby kunnen krijgen. De 13 weken tot Bobby het nestje mocht verlaten, werden leuk gemaakt door de groepsapp (op whatsapp) waar dagelijks foto's en filmpjes van het nestje werden geplaatst. Zo maakten alle toekomstige baasjes hun ontwikkeling mee waardoor wij ons erg betrokken voelden en werd het wachten draaglijk gemaakt. Dit vind ik een groot pluspunt! Het is fijn om te zien hoeveel aandacht en liefde alle poezels krijgen bij Ingrid. Nu Bobby bij ons thuis is, valt aan alles te merken dat ze veilig gehecht is. Ze knuffel ontzettend graag, gaat relaxt om met geluiden en durft al dapper in het huis rond te stappen met onze lieve hond in de buurt (hij wil graag spelen maar weet niet hoe, dus ligt hij te kijken). Ze mauwt als ze nog meer (;-)) aandacht wilt en speelt heel graag. De perfecte kat! Wij zijn ontzettend blij met cattery Demmekeshof. Een echte aanrader!
Sanne en Ivo Sanne en Ivo uit Geleen schreef op 18 februari 2017 om 17:57:
Vanuit Zuid Limburg naar een Cattery in Eerbeek, is dat gek? Ons antwoord: absoluut niet! De liefde en zorg die Ingrid en Theo geven aan hun poezels is hart verwarmend. Je wordt vanaf het begin op de hoogte gehouden over de voortgang van "jouw" kitten. Dat geeft zo'n heerlijk gevoel! Je creëert al een band met je beestje, en dat is zo mooi en speciaal! Alles kan en alles mag, zolang het maar het beste is voor je toekomstige maatje. Voor ons is Simba (maart 2016, mama Daya) meer dan een huisdier, hij is ons kindje en we hadden hem nergens liever willen halen dan bij Demmekeshof. Wij durven met zekerheid te zeggen dat deze lieve mensen net een stukje verder gaan in zorg dan andere Cattery's. Nogmaals dankjewel dat wij van onze Simba kunnen genieten!! Woorden schieten te kort, maar zonder jullie was dit niet mogelijk geweest ❤ Zo liefdevol, zorgzaam en betrouwbaar; dat is geen Cattery, dat is een familie! Een familie waarop je kunt bouwen!!
Ashley van den Heuvel Ashley van den Heuvel uit Eindhoven schreef op 22 januari 2017 om 22:02:
Via facebook werd ik spontaan verliefd op de mooie kleine Zazu die net geboren was (maart 2o16). Al snel mocht ik gaan kijken en werd ik warm ontvangen bij Ingrid. Ze heeft me veel uitgelegd en ik kon al snel zien dat de katten het daar allemaal goed naar hun zin hadden. Meteen kreeg ik veel foto's toegestuurd waardoor ik goed op de hoogte was van mijn mannetje. Al snel kon ik met eigen ogen zien dat de kittens enorm goed gesocialiseerd werden en raakten al snel gewend aan vele 'normale' zaken. Ondanks dat ik uit het zuiden kwam en dus minder makkelijker even op en neer gereden kwam, werd er voor mij alle tijd genomen om vragen te stellen, met zazu te knuffelen en vooral ook gezellig te kletsen. Ingrid is namelijk een ontzettend lief, warm en gezellig mens. Ik ben er van overtuigd dat de kittens dit ook mee krijgen vanuit haar. 🙂 Kortom... Ik zou zo weer een 2e kitten bij Ingrid nemen en raad haar dan ook bij iedereen aan! Liefs Ashley
Anneke Anneke uit Lelystad schreef op 21 januari 2017 om 20:22:
Na vier maanden zonder poezebeest werd het gemis toch echt heel groot. Op dat moment begon de zoektocht naar een poezebeest met een lief, maar toch ook speels karakter. Mijn moeder gaf mij een tip om contact op te nemen met Sandra, zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk ben ik via Sandra bij Ingrid terecht gekomen. Wat een onwijs liefdevol mens met zoveel liefde voor haar katten! Milou was al zwanger en ik werd, na veel mail contact, aan de groepsapp toegevoegd. Vanaf dat moment werden we zelfs op de hoogte gehouden van de bewegingen in de buik. Het is zo fijn om op de hoogte gehouden te worden over de voortgang van alles, waardoor het wachten (nog steeds lang duurt) dragelijker is. Ingrid heeft stuk voor stuk geweldige poezebeesten; waar je mee kan spelen en mee kan knuffelen. Ik weet zeker dat BeeBee net zo geweldig word als ze later groot is. Liefs, Anneke
Linsey Linsey uit Zutphen schreef op 2 november 2016 om 22:35:
Na een lange zoektocht naar een cattery (die goed voelde) met Britse kortharen een jaar geleden kwamen we bij Ingrid terecht! Een paar weken later werd onze James geboren. En het goede gevoel van te voren werd bevestigd. Wat een gezellige en gastvrije cattery! Nu wachten we vol verwachting tot mama milou weer is bevallen voor het 2e kitten van Ingrid.
Sandra Sandra uit Apeldoorn schreef op 25 april 2016 om 22:40:
Wat kan ik erover zeggen?! Het volgende: Wat een geweldig mens zit er achter deze cattery! Zorgzaam, lief, humor, meedenkend, hart voor katten... Tja, wij zijn erg te spreken over Ingrid. Voor dat onze Joep geboren werd, werden wij al op de hoogte gehouden hoe het met Milou haar zwangerschap ging. En toen hij geboren was kregen we dagelijks een update met foto's en verhalen hoe het met de kittens ging. En dan is het moment daar, je haalt je kitten op. Verrast met een leuke goodiebag met spulletjes voor Joep gingen wij naar huis. Uiteraard na het serieuze gebeuren van het onderteken van het contract. En nu, nu wachten we op Nala! Dat ze een aanrader is hoef ik niet meer te zeggen toch? Groetjes Sandra
Netty Netty uit APELDOORN schreef op 24 april 2016 om 09:50:
Je website ziet er al supertoppie uit, zeg!! Heel veel succes ermee, groetjes, Netty